Om MD totalentreprise

Læs mere om hvorfor vi hos MD totalentreprise er dit rette valg. 

Indhent tilbud

Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Maks. filstørrelse: 256 MB.

Professionel totalentreprise

Hos MD Totalentreprise er vi drevet af, at skabe en nuanceret tilgang til branchen.
Med os som din totalentreprenør, vil i opleve et professionel samt åbensindet hjælp til styring af din totalentreprise. 

Vi forstår at se nye muligheder, og benytter vores flere års erfaring i branchen til at se øvrige tiltag der kan bidrage til den fuldendte totalentreprise. Vi holder ikke kun fast i de traditionelle arbejdsmetoder, men udvikler os hele tiden gennem adskillige kurser. Du får som kunde faglig rådgivning dit byggeprojekt, så du kan få det mest optimale resultat.

Vi har hovedsæde i Ringsted, men opererer med byggeprojekter over hele Vest-, midt-, og Nordsjælland til Storkøbehavn. 

Uddannet elektriker

Uddannet elektriker Michael Due, står bag iværksættelsen af MD Totalentreprise, og har gennem sine mange års erfaring i branchen opbygget bred erfaring, der i dag har gjort det muligt at skabe et netværk af dygtige håndværkere. 

Uanset om du står overfor en hovedentreprise eller totalentreprise er du heraf garanteret kompetente samarbejdspartnere med ekspertise inde for flere fagområder. Vi sørger for, at du får en gnidningsfri proces, med det samlede ansvar for at ethvert projekt resulterer i et kvalitetsbyggeri. 

For os vil kunden altid være vores første fokus, hvorfor pålidelighed er virksomhedens fremdrift mod et succesrigt resultat. Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi svarer inden for 24 timer!

Vi sidder klar på telefonen alle ugens dage på 42 73 43 09.

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, kræver din opgave f.eks. nærmere opmåling af din belægning kommer vi uden ydeligere omkostninger.


    tømrer
    tømrer

    Kontakt os for et uforpligtende tilbud

    Har vi fanget din interesse, og ønsker du at høre yderligere om hvordan vi konkret kan hjælpe dig, så kan du altid ringe for et uforpligtende tilbud på telefon 42734309 eller skrive en mail til kontakt@mdtotalentreprise.dk

    Indhent et tilbud