Md totalentreprise

KØKKENRENOVERING​

Trænger dit køkken til at blive opdateret, så kan en køkkenrenovering være din løsning.

Hos MD Totalentreprise tilbyder vi professionel køkkenrenovering i alle størrelser og ønsker. Kontakt os i dag og få et skræddersyet tilbud på dit nye køkken.

Indhent tilbud

Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Maks. filstørrelse: 256 MB.

Md totalentreprise

Gode grunde til at vælge os

Års erfaring
+ 0

Tid & pris i faste rammer

Leverede projekter
+ 0

Alt håndværk et tag

Anmeldelser

DET SIGER VORES KUNDER

Michael som vi havde kontakt med fra MD var rigtig flink og professionel. Han gav hurtigt svar og var meget fleksibel i forhold til at påbegynde projektet indenfor en meget kort tidshorisont. Arbejdet er blevet flot og det har alt i alt været en rigtig god oplevelse, et firma jeg klart vil anbefale.

  Cecilie Frisenvang

  Fra Anmeld Håndværker

  Michael er meget tilgængelig og klar i sin kommunikation. Han har løbende opdateret om fremdrift og om evt. forsinkelser. Der er udvist stor fleksibilitet og løbende sørget for at holde den optimistiske tidsplan. De steder hvor tidsplanen er skredet, har det været håndværkere, som MD har hyret ind. Resultatet er flot og prisen har været meget konkurrencedygtig. Jeg vil bestemt anbefale MD.

   Esben Cordes

   Fra Anmeld Håndværker

   Vi havde en rigtig god kommunikation med Michael, som løbende holdt os orienteret og fandt på løsninger, hvis der blev stødt på udfordringer. De startede samt sluttede til det aftale tidspunkt og var meget pålidelige i forhold til aftaler. Vi er meget tilfredse med resultatet og med hele forløbet.

    Camilla Grandt

    Fra Anmeld Håndværker

    Professionel køkkenrenovering​

    Hos MD Totalentreprise er vi eksperter inden for køkkenrenoveringer i huse og lejligheder. Vi står altid klar til at, virkeliggøre dine køkken drømme, uanset om du ønsker at gøre det til et køkken-alrum eller få revet det gamle ud.

    Køkkenet er i mange danske hjem et af de vigtigste rum i hjemmet. Der bliver tilbragt meget tid i dette rum, og det er derfor vigtigt, at det er et sted hvor du kan føle dig tilpas. 

    MD Totalentreprise kan hjælpe med alt fra at fjerne de enkelte køkkendele, til opsætning af nye, eller hjælpe med hele processen af en udvidelse eller omrokering.

    Hos MD Totalentreprise er du altid sikret kompetente håndværkere med forståelse for både æstetik og kvalitet. Der skabes altid en klar og tydelig kommunikation med kundens idealisering således, at der sikres tilfredsstillende resultater.

    Vi sørger altid for, at vi igennem vores faglige ekspertise giver den rette vejledning og rådgivning til dig. Det anbefales dog, at du selv har gjort dig nogle tanker og ideer inden, så vi sammen kan realisere dit drømmekøkken. 

    Skal vi hjælpe dig med renoveringen af dit køkken? Kontakt os i dag på 42 73 43 09, og lad os sammen finde frem til den løsning som passer bedst til dig. Du er også velkommen til, at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi vil forsøge, at besvare din henvendelse inden for 24 timer.

    Køkkenrenovering tilpasset til dine behov​

    Med mange års erfaring i branchen er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med din næste køkkenrenovering. Vores mange års erfaring med køkkenrenoveringer gør, at vi kan udføre alle typer opgaver i processen. Vi udfører blandt andet:

    Med det sagt er vi en totalentreprenør, som kan hjælpe dig med alle typer opgaver inden for håndværk. Vi har det nødvendige overblik, til at kunne skabe de resultater der nødvendigvis ikke lå direkte for øje.

    Køkkenrenovering med kunden i fokus​​

    Der stræbes altid på, at gøre vores kunder tilfredse ved, at levere et flot slutprodukt. Vores kunder inddrages altid i tæt kommunikation fra starten af processen således, at det endelige resultat bliver tilfredsstillende. 

    Vi møder altid ind til den aftale tid, og kan forsikre dig om at, det tilbud vi giver i første omgang også er det som du får til slutprocessen.

    Som det kan ses på vores anmeldelser har vi igennem vores arbejde skabt flere tilfredse kunder, som anbefaler os til andre. Vores kunders tilfredshed er altid vores første prioritet. 

    Derfor kan du trygt overlade dit næste køkkenprojekt til os, og vide dig sikker på, at arbejdet udføres efter de højeste standarder.

    Køkkenrenovering til en god pris​

    Det kan være svært, at komme med en præcis pris på din opgave uden at kende mere til opgavens omfang. Alt efter hvordan dit køkken skal renoveres, og størrelsen på dette kan priserne være meget forskellige.

    Som din totalentreprenør bestræber vi os altid på, at leverer kvalitetsarbejde til fordelagtige priser. Du kan altid være sikker på, at du ikke vil opleve uforudsete ekstra omkostninger i vores arbejde. Hver enkelt prisslag er skræddersyet efter arbejdsopgavens omfang.

    Det pris tilbud vi tilbyder dig er med alt inkluderet i køkkenrenoveringen. Du er derfor som kunde forsikret om ikke, at skulle bekymre dig for uforudsete omkostninger og gebyrer ved betalingen.

    Få skabt dit drømme køkken

    Skal vi være din næste samarbejdspartner til, at hjælpe dig med at realisere dit drømmekøkken? Så lad os sammen starte processen i dag. 

    Med en uforpligtende samtale kan vi hurtigt finde frem til, hvilken løsning som passer bedst på dine behov og ønsker. Det sikrer også at vi opnår det bedst mulige resultat for dig. Ved at overlade arbejdet til en fagudlært kompetent totalentreprenør, er du sikret det resultat som du fortjener. Med MD Totalentreprise udføres der altid et smukt og holdbart resultat, som du vil være tilfreds med mange år frem.

    Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste køkkenrenovering? Så lad os sammen tage en snak i dag. Giv os et kald på 42 73 43 09, eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så kan vi sammen finde frem til den løsning som passer bedst til dine behov og ønsker.

    Lad os sammen begynde processen imod, at realisere dit drømmekøkken.

    Vi udfører også disse ydelser

    Som din kompetente fagudlærte totalentreprenør er der ikke den opgave vi hos MD Totalentreprise ikke kan løse. 

    Du bliver altid mødt af medarbejdere med høj erfaring inden for bygge branchen, og vi er derfor vant til at agere i forskellige arbejdsmiljøer. Du kan herunder se en række af de ydelser som vi tilbyder til vores kunder.

    Der er ikke en opgave som er for stor eller lille hos MD Totalentreprise.

    Kontakt os for rådgivning

    Vi sidder klar på telefonen alle ugens dage på 42 73 43 09.

    Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, kræver din opgave f.eks. nærmere opmåling af din belægning kommer vi uden yderligere omkostninger. 

    Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


     Indhent et tilbud