Renovering

Vi udfører professionel renovering af huse og lejligheder til både privat- og erhvervskunder. Vi kører ud til hele Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Kontakt os for et rådgivningsmøde.

Indhent tilbud
Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Max. file size: 20 MB.

Hvorfor vælge os?
+10 års erfaring i byggebranchen
Tid og pris i faste rammer
Alt håndværk under et tag

Renovering af boliger til alle formål

Hos MD Totalentreprise er vi rig på erfaring og ekspertise inden for renovering af huse og lejligheder. Ønsker du en nedrivning / opsætning af væg, eller renovering af flere rum, så står vi klar til at hjælpe jer. 

Der kan være mange grunde til at du ønsker at få renoveret dit hjem. Derfor er det vigtigt at du gør dig tanker om, hvor meget du ønsker at få renoveret. Måske er boligen forældet, eller måske trænger du og din familie til mere plads. 

Som din totalentreprenør kan hjælpe dig med:

Renovering af hus

Vi har gennem tiden, opnået stor erfaring med alt hvad der hører sig under renovering af hus og lejlighed, samt istandsættelse heraf. Denne erfaring har tilstræbt os en høj faglig ekspertise, hvorfor vi mere end gerne vil være behjælpelige med dit næste projekt også.

For os er kvalitet og gensidig pålidelighed en vigtig kernefaktor i vores arbejde, hvortil vi sætter en stor dyd i at levere resultater, der lever op til den enkelte kundens behov og forventninger.

Står du derfor i en nuværende boligsituation med plads til forandring, så tøv endelig ikke med at give os et kald. Vi vil i fællesskab skabe planerne for din fremtidige renovering af hus, så du kan stå med din drømmebolig.

Ring og modtag et uforpligtende tilbud eller en aftale på 42 73 43 09 eller skriv til vores mail kontakt@mdtotalentreprise.dk Vi forsøger at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, og gerne inden for 24 timer.

Renovering af badeværelse

Trænger dit badeværelse til at blive moderniseret? Eller er du lige flyttet i ny bolig? Så kan vi hjælpe dig med din renovering.

Dit badeværelse er et af de mest benyttede rum, og det skal derfor også været et rum, der er rart at komme ind i. Der findes et utal af muligheder og løsninger på renovationer af badeværelse, og vi er sikre på at vi nok skal finde det rette til netop dig.

Uanset grunden, så har vi hos MD Totalentreprise mange års erfaring med renoveringer af badeværelser, både totalrenoveringer og de mindre omfangsrige renoveringer. 

Vores rådgivning og ekspertise rækker udover det sædvanlige, og vi har tillært de rette kompetencer til at kunne realisere dine badeværelses drømme til en overkommelig pris og en realistisk tidsramme.

Dine ønsker og behov er det centrale i vores samarbejde og baseret på dette, vil vi kunne give dig den bedste rådgivning vedrørende blandt andet udtryk, pladsudnyttelse og funktionalitet i dit nye badeværelse.

Vi hjælpe dig med følgende områder:

Går du med en drøm om at renovere dit badeværelse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dit drøm, og giver vores på bud, hvordan vi hjælpe dig med at realisere den.

badeværelse
renovering af køkken

Køkkenrenovering

Køkkenet er hos mange det vigtigste rum i hjemmet, da det skaber plads til latterfulde samtaler og mindeværdige begivenheder med venner og familie. Et større køkken, kan være med til at skabe mere plads til livets gode stunder og den daglige trivsel i hjemmet. 

MD totalentreprise kan hjælpe med at fjerne de enkelte køkkendele, til opsætning af nye, eller ønsket om en større udvidelse eller omrokering. En investering der ikke alene skaber værdi i køkkenet, men for hele familien.

Vælger du MD Totalentreprise til at udføre din renovering af hus eller badeværelse, er du garanteret kompetente håndværkere, med forståelse for både æstetik og kvalitet. Gennem hele processen skabes en klar og tydelig synergi med kundens idealisering, og de resultater vi leverer.

En bedrift vi tilstræber os at blive ved med at efterleve, og heraf hjælpe dig med at realisere dine renoverings drømme til en fordelagtig pris. Kontakt os allerede i dag hvis du ønsker et større køkken-alrum i din bolig. 

Hvad koster en renovering?

Det kan være svært at give et generelt svar på, hvor meget en renovering hus, badeværelse eller noget helt tredje koster. Det kommer an på hvad der skal renoveres, hvordan det skal renoveres og hvor omfattende processen er.

Hos MD Totalentreprise bestræber vi os på at udføre kvalitetsarbejde til fornuftige priser. Hvert enkelt prisslag er skræddersyet efter arbejdsopgavens omfang og dine kriterier, og du vil derfor ikke opleve øvrige meromkostninger.

Den angivende pris på tilbuddet, er med alt inkluderet for renoveringen. Som kunde undgår du derfor at skulle stå med uforudsete omkostninger og gebyr ved betalingen. Der betales udelukkende for de effektive arbejdstimer, hvor den endelige pris på renovering vil afspejle dette.

Lyder dette som noget for dig, så har du mulighed for at kontakte os alle hverdage, hvor vi i fællesskab kan finde frem til det rette pris for din renovering.

19958938371659344791sst_MD Totalentreprise Billeder-14
tømrer

Kontakt os for rådgivning

Med MD Totalentreprise som din samarbejdspartner, er der styr på byggeprojektet. Vi sørger for at tage dig i hånden fra start til slut, og sørger for løbende at være i dialog.

Som din totalentreprise står vi både for en indledende del af projektets planlægning, samt den videre udførelse. 

Du skal derfor hverken kontakte murer, malere eller andre typer af håndværkere, vi klarer det hele. Det eneste du skal gøre er at kontakte os vedrørende dit byggeprojekt.

Uanset bygge formålet, så står vi klar til at hjælpe med dig med dit renoverings projekt, så du kan få gavn af et nyt og forbedret hjem. 

Som din samarbejdspartner har vi styr på hele renoveringsprocessen, hvor du vil blive guidet igennem alle trin. Det sikrer dig imod at du ikke står alene i en situation, du ikke havde forudset.

Ønsker du at modtage et fordelagtigt tilbud på din renovering af hus, så kontakt os i dag. Vi vender tilbage inden for 24 timer og kører ud til hele Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Vi svarer inden for 24 timer!

Vi sidder klar på telefonen alle ugens dage på 42 73 43 09.

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, kræver din opgave f.eks. nærmere opmåling af din belægning kommer vi uden yderligere omkostninger. 

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


    Fuld tilfredshed fra tidligere kunder

    Hos MD Totalentreprise lever vi af at udføre et godt stykke kvalitetsarbejde og af vores kunders tilfredshed. Vi gør vores for at hele forløbet, løber perfekt, og at vi sikre din absolutte tilfredshed med dine ønsker omkring renovering af hus, badeværelse eller ombygning. 

    Anmeldelser

    Indhent et tilbud