Md totalentreprise

Renovering

Som din totalentreprenør på Sjælland, holder vi overblikket for dig. Kontakt os for et rådgivningsmøde i dag.

Indhent tilbud

Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Maks. filstørrelse: 256 MB.

Md totalentreprise

Gode grunde til at vælge os

Års erfaring
+ 0

Tid & pris i faste rammer

Leverede projekter
+ 0

Alt håndværk et tag

Anmeldelser

DET SIGER VORES KUNDER

Michael som vi havde kontakt med fra MD var rigtig flink og professionel. Han gav hurtigt svar og var meget fleksibel i forhold til at påbegynde projektet indenfor en meget kort tidshorisont. Arbejdet er blevet flot og det har alt i alt været en rigtig god oplevelse, et firma jeg klart vil anbefale.

  Cecilie Frisenvang

  Fra Anmeld Håndværker

  Michael er meget tilgængelig og klar i sin kommunikation. Han har løbende opdateret om fremdrift og om evt. forsinkelser. Der er udvist stor fleksibilitet og løbende sørget for at holde den optimistiske tidsplan. De steder hvor tidsplanen er skredet, har det været håndværkere, som MD har hyret ind. Resultatet er flot og prisen har været meget konkurrencedygtig. Jeg vil bestemt anbefale MD.

   Esben Cordes

   Fra Anmeld Håndværker

   Vi havde en rigtig god kommunikation med Michael, som løbende holdt os orienteret og fandt på løsninger, hvis der blev stødt på udfordringer. De startede samt sluttede til det aftale tidspunkt og var meget pålidelige i forhold til aftaler. Vi er meget tilfredse med resultatet og med hele forløbet.

    Camilla Grandt

    Fra Anmeld Håndværker

    Renovering af boliger til alle formål

    Hos MD Totalentreprise er vi rig på erfaring og ekspertise inden for renovering af huse og lejligheder. Ønsker du en nedrivning / opsætning af væg, eller renovering af flere rum, så står vi klar til at hjælpe jer. 

    Der kan være mange grunde til at du ønsker at få renoveret dit hjem. Derfor er det vigtigt at du gør dig tanker om, hvor meget du ønsker at få renoveret. Måske er boligen forældet, eller måske trænger du og din familie til mere plads. 

    Som din totalentreprenør kan hjælpe dig med:

    Renovering af hus

    Vi har gennem tiden, opnået stor erfaring med alt hvad der hører sig under renovering af hus og lejlighed, samt istandsættelse heraf. Denne erfaring har tilstræbt os en høj faglig ekspertise, hvorfor vi mere end gerne vil være behjælpelige med dit næste projekt også.

    For os er kvalitet og gensidig pålidelighed en vigtig kernefaktor i vores arbejde, hvortil vi sætter en stor dyd i at levere resultater, der lever op til den enkelte kundens behov og forventninger.

    Står du derfor i en nuværende boligsituation med plads til forandring, så tøv endelig ikke med at give os et kald. Vi vil i fællesskab skabe planerne for din fremtidige renovering af hus, så du kan stå med din drømmebolig.

    Ring og modtag et uforpligtende tilbud eller en aftale på 42 73 43 09 eller skriv til vores mail kontakt@mdtotalentreprise.dk Vi forsøger at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, og gerne inden for 24 timer.

    Renovering af badeværelse

    Trænger dit badeværelse til at blive moderniseret? Eller er du lige flyttet i ny bolig? Så kan vi hjælpe dig med din renovering.

    Dit badeværelse er et af de mest benyttede rum, og det skal derfor også været et rum, der er rart at komme ind i. Der findes et utal af muligheder og løsninger på renovationer af badeværelse, og vi er sikre på at vi nok skal finde det rette til netop dig.

    Vi hjælpe dig med følgende områder:

    Uanset grunden, så har vi hos MD Totalentreprise mange års erfaring med renoveringer af badeværelser, både totalrenoveringer og de mindre omfangsrige renoveringer. 

    Vores rådgivning og ekspertise rækker udover det sædvanlige, og vi har tillært de rette kompetencer til at kunne realisere dine badeværelses drømme til en overkommelig pris og en realistisk tidsramme.

    Dine ønsker og behov er det centrale i vores samarbejde og baseret på dette, vil vi kunne give dig den bedste rådgivning vedrørende blandt andet udtryk, pladsudnyttelse og funktionalitet i dit nye badeværelse.

    • Opførsel af nyt badeværelse
    • Renovering og istandsættelse af dit originale badeværelse

    Går du med en drøm om at renovere dit badeværelse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dit drøm, og giver vores på bud, hvordan vi hjælpe dig med at realisere den.

    Hvad koster en renovering?

    Det kan være svært at give et generelt svar på, hvor meget en renovering hus, badeværelse eller noget helt tredje koster. Det kommer an på hvad der skal renoveres, hvordan det skal renoveres og hvor omfattende processen er.

    Hos MD Totalentreprise bestræber vi os på at udføre kvalitetsarbejde til fornuftige priser. Hvert enkelt prisslag er skræddersyet efter arbejdsopgavens omfang og dine kriterier, og du vil derfor ikke opleve øvrige meromkostninger.

    Den angivende pris på tilbuddet, er med alt inkluderet for renoveringen. Som kunde undgår du derfor at skulle stå med uforudsete omkostninger og gebyr ved betalingen. Der betales udelukkende for de effektive arbejdstimer, hvor den endelige pris på renovering vil afspejle dette.

    Lyder dette som noget for dig, så har du mulighed for at kontakte os alle hverdage, hvor vi i fællesskab kan finde frem til det rette pris for din renovering.

    Vi svarer inden for 24 timer

    Vi sidder klar på telefonen alle ugens dage på 42 73 43 09.

    Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, kræver din opgave f.eks. nærmere opmåling af din belægning kommer vi uden yderligere omkostninger. 

    Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


     Køkkenrenovering

     Køkkenet er hos mange det vigtigste rum i hjemmet, da det skaber plads til latterfulde samtaler og mindeværdige begivenheder med venner og familie. Et større køkken, kan være med til at skabe mere plads til livets gode stunder og den daglige trivsel i hjemmet. 

     MD totalentreprise kan hjælpe med at fjerne de enkelte køkkendele, til opsætning af nye, eller ønsket om en større udvidelse eller omrokering. En investering der ikke alene skaber værdi i køkkenet, men for hele familien.

     Vælger du MD Totalentreprise til at udføre din renovering af hus eller badeværelse, er du garanteret kompetente håndværkere, med forståelse for både æstetik og kvalitet. Gennem hele processen skabes en klar og tydelig synergi med kundens idealisering, og de resultater vi leverer.

     En bedrift vi tilstræber os at blive ved med at efterleve, og heraf hjælpe dig med at realisere dine renoverings drømme til en fordelagtig pris. Kontakt os allerede i dag hvis du ønsker et større køkken-alrum i din bolig. 

     Kontakt os for rådgivning

     Med MD Totalentreprise som din samarbejdspartner, er der styr på byggeprojektet. Vi sørger for at tage dig i hånden fra start til slut, og sørger for løbende at være i dialog.

     Som din totalentreprise står vi både for en indledende del af projektets planlægning, samt den videre udførelse. 

     Du skal derfor hverken kontakte murer, malere eller andre typer af håndværkere, vi klarer det hele. Det eneste du skal gøre er at kontakte os vedrørende dit byggeprojekt.

     Uanset bygge formålet, så står vi klar til at hjælpe med dig med dit renoverings projekt, så du kan få gavn af et nyt og forbedret hjem. 

     Som din samarbejdspartner har vi styr på hele renoveringsprocessen, hvor du vil blive guidet igennem alle trin. Det sikrer dig imod at du ikke står alene i en situation, du ikke havde forudset.

     Ønsker du at modtage et fordelagtigt tilbud på din renovering af hus, så kontakt os i dag. Vi vender tilbage inden for 24 timer og kører ud til hele Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

     Indhent et tilbud