Renovering i Nordsjælland samt Vestsjælland

Vi udfører professionel renovering til både privat- og erhvervskunder.

Indhent tilbud

Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Drømmer du om en renovering?

Hos MD Totalentreprise er vi rig på erfaring og ekspertise inden for renovering af huse og boliger. Ønsker du en nedrivning / opsætning af væg, eller renovering af flere rum, så står vi klar til at hjælpe jer. 

Der kan være mange grunde til at du vælger at renovere. Derfor er det vigtigt at du gør dig tanker om, hvor meget du ønsker at få renoveret. Måske er boligen forældet, eller måske trænger du og din familie til mere plads. 

Uanset grunden, så står vi klar til at hjælpe med dig med dit renoverings projekt, så du kan få gavn af et nyt og forbedret hjem. Som din samarbejdspartner har vi styr på hele renoveringsprocessen, hvor du vil blive guidet igennem alle trin. Det sikrer dig imod at du ikke står alene i en situation, du ikke havde forudset.

Ønsker du at modtage et fordelagtigt tilbud på din renovering, så kontakt os i dag. Vi vender tilbage inden for 24 timer.

19958938371659344791sst_MD Totalentreprise Billeder-14
16450497361659344785sst_MD Totalentreprise Billeder-8

Hvad koster en renovering?

Det kan være svært at give et generelt svar på, hvor meget en renovering koster. Det kommer an på hvad der skal renoveres, hvordan det skal renoveres og hvor omfattende processen er.

Hos MD Totalentreprise bestræber vi os på at udføre kvalitetsarbejde til fornuftige priser. Hvert enkelt prisslag er skræddersyet efter arbejdsopgavens omfang og dine kriterier, og du vil derfor ikke opleve øvrige meromkostninger. 

Den angivende pris på tilbuddet, er med alt inkluderet for renoveringen. Som kunde undgår du derfor at skulle stå med uforudsete omkostninger og gebyr ved betalingen. Der betales udelukkende for de effektive arbejdstimer, hvor den endelige pris på renovering vil afspejle dette. 

Lyder dette som noget for dig, så har du mulighed for at kontakte os alle hverdage, hvor vi i fællesskab kan finde frem til det rette pris for din renovering. 

Renovering af bolig

Vi har gennem tiden, opnået stor erfaring med alt hvad der hører sig under renovering samt istandsættelse af hus eller lejlighed. En erfaring der har tilstræbt os en høj faglig ekspertise, hvorfor vi mere end gerne vil være behjælpelige med dit næste projekt også.

For os er kvalitet og gensidig pålidelighed en vigtig kernefaktor i vores arbejde, hvortil vi sætter en stor dyd i at levere resultater, der lever op til den enkelte kundens behov og forventninger.

Står du derfor i en nuværende boligsituation med plads til forandring, så tøv endelig ikke med at give os et kald. Vi vil i fællesskab skabe planerne for din fremtidige renovering, så du kan stå med din drømmebolig.

Ring og modtag et uforpligtende tilbud eller en aftale på 42 73 43 09 eller skriv til vores mail kontakt@mdtotalentreprise.dk Vi forsøger at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, og gerne inden for 24 timer.

Renovering af køkken

Køkkenet er hos mange det vigtigste rum i hjemmet, da det skaber plads til latterfulde samtaler og mindeværdige begivenheder med venner og familie. Et større køkken, kan være med til at skabe mere plads til livets gode stunder og den daglige trivsel i hjemmet. 

MD totalentreprise kan hjælpe med at fjerne de enkelte køkkendele, til opsætning af nye, eller ønsket om en større udvidelse eller omrokering. En investering der ikke alene skaber værdi i køkkenet, men for hele familien.

Vælger du MD Totalentreprise til at udføre renovering, er du garanteret kompetente håndværkere, med forståelse for både æstetik og kvalitet. Gennem hele processen skabes en klar og tydelig synergi med kundens idealisering, og de resultater vi leverer.

En bedrift vi tilstræber os at blive ved med at efterleve, og heraf hjælpe dig med at realisere dine renoverings drømme til en fordelagtig pris. Kontakt os allerede i dag hvis du ønsker et større køkken-alrum i din bolig. 

Vi svarer inden for 24 timer!

Vi sidder klar på telefonen alle ugens dage på 42 73 43 09.

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, kræver din opgave f.eks. nærmere opmåling af din belægning kommer vi uden yderligere omkostninger. Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.