Totalentreprise i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Altid professionelle medarbejdere til din totalentreprise.

Indhent tilbud
Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Professionel totalentreprise

Drømme forbliver drømme hvis du ikke tager handling og udvikler på dem. Som din samarbejdspartner fokuserer vi på at lade drømmen blive til en realitet, ved at tilbyde totalentreprise og renovering fra gulv til loft.

Med stor erfaring inde for både større og mindre projekter, har vi i dag udviklet en høj ekspertise, hvorfor vi står til rådighed med alle relevante kompetencer. Vi hjælper til med alt fra udvidelse til et køkkenalrum, en større renovering eller en yderligere tilbygning til hus eller lejlighed. 

Vælger du MD Totalentreprise som din fremtidige totalentreprenør, tager vi dig i hånden hele vejen. Vi sørger både for den indledende planlægning samt den efterfølgende udførelse af projektet. Dette fritager dig for alt ansvar samt øvrige bekymringer der kan opstå, som del af et omfangsrigt projekt.

Kontakt os hvis vi skal udføre din totalentreprise, vi sikrer dig en god pris. 

Din foretrukne totalentreprenør

Hos MD Totalentreprise er det vigtigt ikke at sætte begrænsninger. Vi vil gerne tilbyde vores kunder den fulde serviceoplevelse der hører sig inde under totalentreprise. 

Er det drømmen om at udvide til et større rum, nedrive faldefærdig bygning eller væg, varetager vi hellere end gerne projektet. Som din fleksible totalentreprenør kører vi ud til hele Storkøbenhavn, Nordsjælland, Midtsjælland og Vestsjælland. Du kan derfor altid tage fat i os for en totalentreprise.

Kvalitet og kundetilfredshed er kerneværdierne i vores arbejde, hvorfor vi bestræber os på at levere et resultat, hvor du og vi kan se hinanden trygt i øjnene. 

Vi fører en tæt kunde dialog hvortil vi med vores faglige rådgivning, i fællesskab med dig, forsøger at komme frem til den bedste løsning. En løsning der indfrier ønsketænkningen, og realiserer drømmescenariet.

Få et tilbud inden for 24 timer!

Ønsker du hjælp til en større eller mindre byggeopgave, så står vi hos MD totalentreprise klar til at hjælpe dig.

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud baseret efter dine behov og ønsker. Kontakt os i dag, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


  tømrer

  Hvad er en totalentreprise?

  Der er mange fordele forbundet ved valg af en totalentreprenør til udførelse af større projekter. En totalentreprenør har den rette brancheindsigt til at kunne skabe overblik og se muligheder og forbedringer, hvilket giver muligheden for at skabe resultater der ikke nødvendigvis lå direkte for øje. 

  Dette giver dig som kunde mulighed for at indfri flere potentielle ønsker, og få opfyldt de drømme og behov der ligger bag. Dermed modtager du også en enkel pris på dit byggeprojekt, da du kun har os som din primære kontaktperson. 

  Som et firma med høj faglighed inde for totalentreprise, skaber vi et kvalitetsbevidst resultat fra den en ende til den anden. Vi sørger for at skabe tæt kunde dialog, hvorved at alle handlinger der foretages, er i overensstemmelse med kundens forventninger.

  Som din totalentreprenør står vi for alle dele af projektet fra start til slut. Dette reducerer de ressourcekrævende midler, det kræver at indhente flere virksomheder til at varetage forskellige dele af et projekt. 

  Hos MD Totalentreprise sørger vi for at udvælge det rette mandskab til det angivne projekt, og koordinerer heraf arbejdsopgaverne derimellem. Med mange års erfaring i branchen, sørger vi for at arbejdsprocessen forelægger som aftalt, og at projektet i sidste ende står færdigt til aftalt tid og dato.

  Ring til os i dag, og få faglig rådgivning til din totalentreprise. 

  Hvad koster en totalentreprise?

  En totalentreprise pris kan variere alt efter størrelsen og omfanget af dit byggeprojekt, hvor vi derfor ikke tilbyder standard pakkeløsninger. Alle byggerier er vidt forskellige, hvor der kræves forskellige ressourcer og materialer. 

  Som din byggepartner, vil vi altid gerne besigtige opgaven først, så du kan få den helt rigtige pris til din opgave. Det sikrer dig imod uforudsete omkostninger ved betalingen. 

  Vi tilbyder altid professionel vejledning , og ud fra dine krav og ønsker, sammensætter vi et skræddersyet tilbud der imødekommer dine forventninger. 

  Kontakt os allerede i dag og modtag en fast pris på totalentreprise.