Renovering af hus

Bor du på Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland eller Storkøbenhavn? Søger du en erfaren og professionel håndværker til renovering af hus? 

Så er du kommet til det rette sted. Hus renovering kan være alt fra ekstra værelser, nyt køkken, ombygning, og meget mere. 

Vi renoverer lejligheder og huse, inde som ude, og har altid den rette håndværker til opgaven. 

Indhent tilbud

Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Max. file size: 256 MB.

Professionel renovering af hus

Der kan være flere årsager til at få lavet renovering af hus. Uanset årsagen har vi professionelle tømrer med stor erfaring og ekspertise inden for renovering af hus, som står klar til at hjælpe dig med din hus renovering. Vi klarer alle typer af og størrelse af opgaver.

At få lavet en husrenovering kan også medføre, at dit hus stiger i værdi. Derfor kan det altid være fordelagtigt at få genopfrisket hjemmet med et mere moderne finish. 

Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde en løsning.

renovering af køkken

Vi tilbyder alt inden for hus renovering

Der findes mange former for renoveringsopgaver. Vi har håndværkere med ekspertise i det påkrævede felt, klar til at hjælpe dig med at få det resultat, du drømmer om. Ydelser vi tilbyder af renovering af hus:
Har du en opgave der ikke står på listen? Tøv ikke med at kontakte os. Vi har erfaring inden for det meste hus renovering, og har næsten med garanti haft en opgave lignende din før.

Nybyg eller renovering af hus?

Det kan være en udfordring, at se hvilken løsning der giver bedst mening for dig. I mange tilfælde kan en renovering af huset være nok til at realisere netop dine boligdrømme. 

En fornyelse af hjemmet kan gøre underværker, og give følelsen af et helt nyt hjem. Det er dog ikke altid, at det giver mening med en renovering af hus. 

Læs mere om fordelene ved renovering og nybyg her. Her kan du danne dig et bedre overblik, hvilken løsning der giver bedst mening for dig. 

Vi anbefaler at få en af vores erfarne fagmænd ud, for at give en professionel vurdering af hvad den bedste løsning er for dig.

Fordele ved renovering

Fordele ved nybyggeri af hus

Renovering af hus pris

Er du interesseret i at få lavet hus renovering i Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland eller Storkøbenhavn? Tag kontakt og vi kommer ud og beser projektet. For at vi bedst muligt kan give en fast pris på opgaven vurderer vi altid først omfanget af projektet. 

Dernæst tager vi en tæt dialog omkring hvad vi kan gøre for dig, og hvordan at vi bedst muligt kan hjælpe dig med at realisere din boligdrøm. 

Vi giver rådgivning og vejledning, og lytter til hvilke ønsker du har til både processen, arbejdet, materialer, farver, og hvad du ellers har på hjerte.

Sammen skræddersyer vi en plan, der passer bedst til netop dig. Efterfølgende kan vi beregne en skræddersyet fast pris, vurderet ud fra omfanget og dine ønsker. 

Den angivne pris er med alt inkluderet. Hos os er der ingen uforudsete udgifter – prisen er den der står.

Lad os være med til at realisere dine boligdrømme. Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for at realisere dine boligdrømme.

Må jeg selv stå for renovering af mit hus?

Ja, men du skal være opmærksom på at der er flere love og regler, som du skal forholde dig til og have styr på, inden du begynder at renovere. 

Du skal være opmærksom på, at det er lovpligtigt at få autoriserede fagfolk ud til dig, når at det kommer til korrekt arbejde med elektricitet, vand, varme mm. Hos MD Totalentreprise har vi alle de nødvendige fagmænd under et tag, så du ikke skal hive fat i flere forskellige firmaer på en gang. 

Står du og skal renovere et ældre hus, er der flere faktorer at være opmærksom på. Der kan være en risiko for, at du finder sundhedsskadelige materialer under renovationen. Det ses især ved 70’er huse. Ved håndtering af sundhedsskadelige byggematerialer, findes der flere regler og love du skal være opmærksom på. 

Vi hos MD Totalentreprise har rig erfaring inden for dette område, og ved hvordan at materialerne korrekt håndteres. Har du brug for rådgivning eller hjælp? Kontakt os i dag.

Vi svarer inden for 24 timer!

Hvis du overvejer at renovere dit badeværelse, er vores erfarne fagfolk klar til at hjælpe dig. Kontakt os og få et personligt tilbud og få flere oplysninger om vores service. 

Vi vil glæde os til at hjælpe dig med at skabe dit personlige badeværelse. Vi sidder klar på telefonen alle ugens dage på 42 73 43 09.

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud. 

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


  Renovering af et ældre hus

  Har du et ældre hus der skal renoveres? Så kan du med fordel kontakte os, til at udføre et sikkert stykke arbejde udført til perfektion. Ved renovation af et ældre huse, skal du være opmærksom på giftstoffer. 

  Byggematerialerne fra ældre huse kan indeholde giftstofferne PCB eller Asbest, som kan være sundhedsskadelige for dit helbred ved forkert håndtering. 

  Derfor anbefales det kraftigt at lade gør-det-selv arbejdet ligge, og lade en professionel erfaren håndværker tage over. Vi har stor erfaring med alle former for husrenovation, og sikrer, at renovationen altid bliver udført sikkert og ordentligt. 

  Mange ældre huse kan have godt af en flot renovation, men har samtidig mange finde ældre detaljer, som kan være værd at beholde. 

  Det er muligt at bevare charmen og sjælen i huset, uden at gå på kompromis med dine ønsker til renovation og optimering af huset, og på samtidig få smukke resultater. 

  Skal du f.eks. have lavet et 70’er hus renovering? Så anbefaler vi at lade gør-det-selv arbejdet ligge, og være sikker på at få et perfekt resultat, som du kan være 100% tilfreds med. 

  Vi har stor erfaring med alle former for renoveringer, som sikrer dig at renovationen bliver udført sikkert og korrekt. Kontakt os og få en vurdering af hvad den bedste løsning for netop dig er, samt et overslag på prisen.

  Få ombygget dit hjem

  Ønsker du mere plads i dit hjem? I langt de fleste tilfælde kan det udføres gennem ombygning. Det er muligt at udnytte den plads du allerede har, og gennem renovation benytte den til at skabe mere plads. 

  Dette kan gøres ved ombygning, omrokering af rum eller omrokering af døre – eller gennem andre praktiske løsninger. I langt de fleste tilfælde er det muligt at frigive mere plads i din bolig, end man lige regner med. 

  Det er dog ikke en garanti, at der altid er mulighed for frigivelse af ekstra plads. Dog kan vi i langt de fleste tilfælde altid finde en alternativ måde på, hvordan at vi bedst muligt kan optimere din plads. 

  Udførelsen afhænger af flere faktorer, eksempelvis hvordan din bolig er bygget op og sikkerheden i projektet mm.

  Der findes mange muligheder for, hvordan at der kan skabes mere plads. Er der en lille ny på vej, og der ønskes et ekstra værelse, eller er der opstået et behov for to badeværelser, eller noget helt tredje? Gør din hverdag lidt nemmere med MD Totalentreprise.

  tømrer

  Kunden i fokus

  Renovering af hus kan være et større projekt, og derfor kan misforståelser let opstå. Det er vigtigt for os altid at have en tæt kontakt med kunden, for at være sikker på, at der altid er enighed om arbejdsopgaven. 

  Hos os er kunden altid i fokus. For altid at sikre din tryghed, og at du er tilfreds, har du den samme kontaktperson hele vejen igennem.

  Skulle du mod al forventning være utilfreds, tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti, og kommer hurtigst muligt ud og retter op på manglen. 

  Uanset type af opgave og type af renovering er du garanteret altid at modtage et godt stykke kvalitetsarbejde. Vi lever af at levere resultater som lever op til dine forventninger. Vi vil, og vil kun have tilfredse kunder.

  Fuld tilfredshed fra tidligere kunder

  Hos MD Totalentreprise lever vi af at udføre et godt stykke kvalitetsarbejde og af vores kunders tilfredshed. Vi gør vores for at hele forløbet, løber perfekt, og at vi sikre din absolutte tilfredshed med dine ønsker omkring renovering af hus, badeværelse eller ombygning. 

  Anmeldelser

  Kontakt os for rådgivning

  Uanset projektet og størrelsen står vi klar til at hjælpe dig med dit renoveringsprojekt på Vestsjælland, Midtsjælland og Storkøbenhavn. Du skal hverken kontakte individuelle murer, malere, eller andre håndværkere – vi har det hele under et tag.

  Som totalentreprenør står vi gerne for hele renoveringsprocessen, så du ikke skal tænke på mere end nødvendigt.

  Kontakt os for at få et godt tilbud på renovering af hus. Vi vender tilbage inden for 24 timer.

  Indhent et tilbud