Nedrivning i Nordsjælland og Storkøbenhavn

​Vi er et totalentreprise firma der hjælper med professionel nedrivning til private og erhverv.

Indhent tilbud

Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Professionel nedrivning

Har du købt et nyt hus eller bygning, som ikke helt lever den ikke helt op til dine ønsker og krav? Så skal du have fat i et professionelt mandskab, som kan sørge for at nedrivningen foregår på effektiv og sikker måde. 

En nedrivning af et hus eller bygning kræver et større stykke arbejde, da der er mange forskellige faktorer man være opmærksom på under en nedrivning. Derfor har man ofte brug for et erfarent firma til at gøre det rigtigt, så du som kunde kan få bygget på din drømmebeliggenhed. 

Hos MD Totalentreprise er vi eksperter i at bygge til nyt, hvor vores mandskab er specialister inden for nedrivning. Når vi udfører en nedrivning har vi omgivelserne, miljø, og arbejdsmiljøet i tankerne.
Vi stræber efter at udføre alle nedrivningsopgaver med minimal støj og til maksimal sikkerhed. 

Som din samarbejdspartner har vi alle de nødvendige håndværkere til enhver form nedrivning, hvor du derfor slipper for at skulle tilknytte flere forskellige firmaer til opgaven. Uanset om du henvender dig som en privat, erhverv eller offentlig kunde så hører vi gerne fra dig. 

Vi er et alsidigt firma som både kan foretage nedrivning af huse, sommerhuse samt større byggerier. Dermed kan vi også hjælpe dig med at istandsætte hele huset eller bygge på ny. 

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så ring allerede i dag. Vi tager en dialog om din opgave, og sammensætter et skræddersyet tilbud til dig. 

Hvad koster en nedrivning af hus eller bygning?

Prisen for en nedrivning af hus eller bygning kan variere alt efter hvad der skal nedrives og hvor meget. Det er nemlig stor forskel om det er en mindre nedrivning i et sommerhus eller et større hus eller bygning som skal nedbrydes. 

Her er en lille oversigt over hvad der spiller en essentiel rolle for din nedrivnings pris:

 • Opgavens størrelse og omfang – Flere kvadratmeter er ofte lig med flere arbejdstimer og pris. 
 • Har huset eller bygning flere etager, kan det have en indflydelse på prisen, da det kræver længere tid at nedrive det korrekt. 
 • Anvendelse af flere materialer til opgaven, er også med til at øge prisen, da der kræves et større sorteringsarbejde samt køb af materialer. 
 

I de største tilfælde, kan det godt svare sig at rive et gammelt hus ned og bygge på nyt. Det kan være mede til at spare på energi og vedligeholdelsesudgifter, ved at få udskiftet det gamle til nyt. Der kan også være stor forskel om du skal have foretaget en nedrivning på i København eller længere ude på landet, samt hvilke adgangsforhold der er til opgaven. 

For at komme frem til den helt rigtige pris, vil vi gerne besigtige opgaven først. Det sikrer dig som kunde, at du får en fast pris på opgaven, som du kan tage i forbehold til. Kontakt os derfor i dag og så tager vi en dialog sammen. 

Vi svarer inden for 24 timer!

Har du brug for at vi kontakter dig, så er du velkommen til at kontakte os alle dage på ugen. Vi sammensætter en gratis og uforpligtende tilbud, som du kan have i hånden. Vi bestræber os på at sende et tilbud inden for 24 timer.


  12881487051659344775sst_MD Totalentreprise Billeder-2
  totalentreprise

  Hvad er reglerne for en nedrivning?

  Inden du foretager en nedrivning af dit hus eller bygning, er der forskellige regler som man skal overholde. Som din samarbejdspartner hjælper vi dig selvfølgelig med det administrative arbejde, men det kan være en god idé at kende til de gældende regler. 

  • Du skal oplyse bygningens identifikation, adresse, matrikelbetegnelse samt grundflade og højde. 
  • Du skal anmelde nedrivning minimum 2 uger før påbegyndelse af nedrivningen. – Dit nedrivningstilladelse er gyldigt i 1 år, hvor den så skal fornyes igen hos kommunen.
  • Har du et anneks, garage, udhuse eller en mindre bygning – kræves der ikke nogen nedrivningstilladelse.

  Er du i tvivl eller har du yderligere spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi står klar når du er klar.

  Kontakt os for rådgivning

  Skal vi være din professionelle samarbejdspartner? Så er du altid velkommen, til at kontakte os for en dialog. 

  Du kan kontakte os direkte via kontaktformularen, vi svarer inden for 24 timer. Vi er også til at få fat på 42 73 43 09 eller kontakt@mdtotalentreprise.dk

  md total