Nedrivning

Vi er et totalentreprise firma der hjælper med professionel nedrivning af boliger og lokaler og meget mere.

Vi kører ud til hele Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Kontakt os for at høre mere og få et uforpligtende fast nedrivnings pris!

Indhent tilbud

Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Max. file size: 256 MB.

Md totalentreprise

Hvorfor skal du vælge os?

+ 0
års erfaring

tid & pris i faste rammer

+ 0
leverede projekter

alt håndværk et tag

Professionel nedrivning

Har du købt et nyt hus eller bygning, som ikke helt lever den ikke helt op til dine ønsker og krav? Så skal du have fat i et professionelt mandskab, som kan sørge for at nedrivningen foregår på effektiv og sikker måde. 

En nedrivning af et hus eller bygning kræver et større stykke arbejde, da der er mange forskellige faktorer man være opmærksom på under en nedrivning. Derfor har man ofte brug for et erfarent firma til at gøre det rigtigt, så du som kunde kan få bygget på din drømmebeliggenhed. 

Hos MD Totalentreprise er vi eksperter i at bygge til nyt, hvor vores mandskab er specialister inden for nedrivning. Når vi udfører en nedrivning har vi omgivelserne, miljø, og arbejdsmiljøet i tankerne. Vi stræber efter at udføre alle nedrivningsopgaver med minimal støj og til maksimal sikkerhed. 

Som din samarbejdspartner har vi alle de nødvendige håndværkere til enhver form nedrivning, hvor du derfor slipper for at skulle tilknytte flere forskellige firmaer til opgaven. Uanset om du henvender dig som en privat, erhverv eller offentlig kunde så hører vi gerne fra dig. 

Som din totalentreprenør kan vi foretage nedrivninger af huse, sommerhuse samt større byggerier. Dermed kan vi også hjælpe dig med at istandsætte hele huset eller bygge på ny. Befinder du dig i områderne som Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland eller Storkøbenhavn, så hører vi gerne fra dig.

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så ring allerede i dag. Vi tager en dialog om din opgave, og sammensætter et skræddersyet tilbud til dig. 

Fuld tilfredshed fra tidligere kunder

Hos MD Totalentreprise lever vi af at udføre et godt stykke kvalitetsarbejde og af vores kunders tilfredshed. Vi gør vores for at hele forløbet, løber perfekt, og at vi sikre din absolutte tilfredshed med dine ønsker omkring renovering af hus, badeværelse eller ombygning. 

Anmeldelser
tømrer
totalentreprenør

Nedrivning af hus

Vil du gerne have et helt nyt hus skræddersyet til kun dine behov? Bor du måske allerede i et område, som du er meget glad for, og ikke har lyst til at flytte fra? 

Der kan være flere årsager til nedrivning af hus. Om du vil have nybyg eller om det er grundet manglende vedligeholdelse, er vi også et nedrivning firma.

Hvis bygningen ikke længere er bebolig, sundhedsfarlig, farlig at begå sig i, forfaldet, eller andre ting der potentielt kan påvirke din sikkerhed, anbefales det at rive huset ned. 

Vi nedriver både huse, garager, sommerhuse samt større byggerier i områderne Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland og Storkøbenhavn.
Der findes mange regler inden for nedrivning, derfor anbefales det at få en erfaren håndværker, til at udføre opgaven. 

Så er du sikker på at nedrivningen er inden for lovgivningen, og at det samtidig bliver gjort korrekt.

Nedrivning af væg

Vi tilbyder også nedrivning af vægge. Nogle gange er alt der skal til for følelsen af et nyt hjem, en ændring af hjemmet indeni. Det kan ønskes af flere årsager, f.eks. hvis der ønskes mere plads, eller en anderledes rumdeling.

Nogle vægge er de bærende elementer i bygningens konstruktion. Det kan være farligt selv at nedrive væggene. Ønskes nedrivning af vægge, er det derfor vigtigt at arbejdet udføres korrekt. Man skal altid sikre sig, at man har tilladelse til at nedrive væggen, at byggetilladelserne er i orden, og at lovgivningen overholdes på området. Dette er vigtigt i forhold til din egen sikkerhed. 

Vi har styr på alle reglerne inden for nedrivning af vægge. Spar besværet, og få en af vores professionelle fagmænd til arbejdet.

Hvornår giver en nedrivning mening?

Der kan være mange årsager til at der ønskes nedrivning. Om bygningen er forfalden eller at du ønsker et byg-til-nyt projekt- eller noget helt tredje, er vi klar til at rådgive, vejlede, og tage hånd om dine behov og ønsker. Der findes mange årsager til at nedrivning kan blive aktuelt.

Muligheder du kan overveje ved nedrivning af bygninger og vægge:

Hvad koster nedrivning af hus?

Prisen for en nedrivning af væg kan variere alt efter hvad der skal nedrives og hvor meget. Det er nemlig stor forskel om det er en mindre nedrivning i et sommerhus eller et større hus eller bygning som skal nedbrydes.

Nedrivning af hus priser – Her er en lille oversigt over hvad der spiller en essentiel rolle for din nedrivnings pris:

I de største tilfælde, kan det godt svare sig at rive et gammelt hus ned og bygge på nyt. Det kan være mede til at spare på energi og vedligeholdelsesudgifter, ved at få udskiftet det gamle til nyt. 

Ikke nok med at det sparer på energi og vedligeholdelsesudgifter, og energi ved at få udskiftet det gamle til nyt, så kan det også i de fleste tilfælde svare sig med nedrivning af hus, frem for at købe ny byggegrund.

Der kan også være stor forskel om du skal have foretaget en nedrivning på i København eller længere ude på landet, samt hvilke adgangsforhold der er til opgaven.

For at komme frem til den helt rigtige pris, vil vi gerne besigtige opgaven først. Hos os er kunden altid i fokus, og det er vigtigt for os altid at have en tæt dialog. 

Når at vi beser opgaven, tager vi en tæt dialog med dig som kunde, hvor at du får en fast pris på opgaven, som du kan tage forbehold til. kontakt os derfor i dag, og så tager vi en dialog sammen.

Hvad koster nedrivning af væg?

Det kommer an på hvor mange vægge samt størrelsen af opgaven.

Typisk laver vi en skræddersyet løsning ud fra hvor mange vægge der er tale om, men det vil altid afhænge af omfanget af projektet. Hvor mange vægge, forventet tid, materiale priser, om der er nogle ting vi skal være ekstra opmærksomme på, som bærende vægge.

Vi giver altid en skræddersyet pris, og derfor kommer vi altid ud og beser projektet, før at vi kan give en fast pris på opgaven.

For din egen sikkerheds skyld, anbefales det altid at kontakte en professionelt firma til at klare opgaven. Med MD Totalentreprise er du sikret medarbejdere med høj erfaring inden for faget. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for hjælp.

Kontakt os for at høre mere!

Må jeg selv stå for nedrivning?

Ja, men du skal være opmærksom på at du skal have en nedrivningstilladelse, og du skal have styr på de mange regler der er inden for nedrivning. Du skal også være opmærksom på, at der i flere tilfælde i forbindelse med nedrivningen, skal anvende fagfolk når det kommer til korrekt arbejde elektricitet, vand, varme, mm. 

I nogle tilfælde, især ved ældre huse, er der risiko for at du finder sundhedsskadelige materialer under nedrivningen. Du skal dog være opmærksom på, at der også er regler for dette, både når det kommer til bortskaffelse og maske. Giftstofferne der typisk findes er PCB , som er en miljøgift, der både kan skade dig og miljøet. 

Det findes i mange byggematerialer i ældre boliger, og ses ofte i fugemassen i ældre boliger, typisk fra midt 1970’erne til slut 1980’erne. PCB kan være skadende for din sundhed. Ved en langvarig udsættelse, kan du risikere skader på huden, og i værre tilfælde, skader på resten af kroppen.

Ved nedrivning af ældre boliger kan du også risikere at blive udsat for stoffet, asbest. Asbest har tidligere været meget anvendt i isolering og byggematerialer. I dag viser det sig, at asbeststøvet kan være årsag til visse kræftsygdomme, typisk kræft i lunger, strube og æggestokke. 

Opdager du PCB eller asbest under nedrivning af din bolig, så undersøg nærmere for hvad du selv kan gøre, for at undgå at komme for meget i kontakt med giftstofferne, og udsætte dit helbred. 

Derfor bør du altid kontakte en professionel, der har erfaring inden for nedrivning. Det sikrer dig mod at nedrivning bliver udført korrekt og effektivt, så du ikke skal stå med alt besværet.

Kontakt os her

Har du brug for at vi kontakter dig, så er du velkommen til at kontakte os alle dage på ugen. Vi sammensætter en gratis og uforpligtende tilbud, som du kan have i hånden. Vi bestræber os på at sende et tilbud inden for 24 timer.


  tømrer
  Gul buldozer graver jord

  Hvad er reglerne for en nedrivning?

  Inden du foretager en nedrivning af dit hus eller bygning, er der forskellige regler som man skal overholde. 

  Som din samarbejdspartner hjælper vi dig selvfølgelig med det administrative arbejde, men det kan være en god idé at kende til de gældende regler.

  Er du i tvivl eller har du yderligere spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi står klar når du er klar.

  Kontakt os for rådgivning

  Skal vi være din professionelle samarbejdspartner? Så er du altid velkommen, til at kontakte os for en dialog. 

  Du kan kontakte os direkte via kontaktformularen, vi svarer inden for 24 timer. Vi er også til at få fat på 42 73 43 09 eller kontakt@mdtotalentreprise.dk

  tømrer

  Indhent et tilbud