Md totalentreprise

Nedrivning

Vi er et totalentreprise firma der hjælper med professionel nedrivning af boliger og lokaler og meget mere.

Vi kører ud til hele Vestsjælland, Midtsjælland og Storkøbenhavn.

Kontakt os for at høre mere eller få et uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud

Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Maks. filstørrelse: 256 MB.

Md totalentreprise

Gode grunde til at vælge os

+ 0
Års erfaring

Tid & pris i faste rammer

+ 0
Leverede projekter

Alt håndværk et tag

Anmeldelser

DET SIGER VORES KUNDER

Michael som vi havde kontakt med fra MD var rigtig flink og professionel. Han gav hurtigt svar og var meget fleksibel i forhold til at påbegynde projektet indenfor en meget kort tidshorisont. Arbejdet er blevet flot og det har alt i alt været en rigtig god oplevelse, et firma jeg klart vil anbefale.

  Cecilie Frisenvang

  Fra Anmeld Håndværker

  Michael er meget tilgængelig og klar i sin kommunikation. Han har løbende opdateret om fremdrift og om evt. forsinkelser. Der er udvist stor fleksibilitet og løbende sørget for at holde den optimistiske tidsplan. De steder hvor tidsplanen er skredet, har det været håndværkere, som MD har hyret ind. Resultatet er flot og prisen har været meget konkurrencedygtig. Jeg vil bestemt anbefale MD.

   Esben Cordes

   Fra Anmeld Håndværker

   Vi havde en rigtig god kommunikation med Michael, som løbende holdt os orienteret og fandt på løsninger, hvis der blev stødt på udfordringer. De startede samt sluttede til det aftale tidspunkt og var meget pålidelige i forhold til aftaler. Vi er meget tilfredse med resultatet og med hele forløbet.

    Camilla Grandt

    Fra Anmeld Håndværker

    Professionel nedrivning

    Har du købt et nyt hus eller bygning, som ikke helt lever den ikke helt op til dine ønsker og krav? Så skal du have fat i et professionelt mandskab, som kan sørge for at nedrivningen foregår på effektiv og sikker måde. 

    En nedrivning af et hus eller bygning kræver et større stykke arbejde, da der er mange forskellige faktorer man være opmærksom på under en nedrivning. Derfor har man ofte brug for et erfarent firma til at gøre det rigtigt, så du som kunde kan få bygget på din drømmebeliggenhed. 

    Hos MD Totalentreprise er vi eksperter i at bygge til nyt, hvor vores mandskab er specialister inden for nedrivning. Når vi udfører en nedrivning har vi omgivelserne, miljø, og arbejdsmiljøet i tankerne. Vi stræber efter at udføre alle nedrivningsopgaver med minimal støj og til maksimal sikkerhed. 

    Som din samarbejdspartner har vi alle de nødvendige håndværkere til enhver form nedrivning, hvor du derfor slipper for at skulle tilknytte flere forskellige firmaer til opgaven. Uanset om du henvender dig som en privat, erhverv eller offentlig kunde så hører vi gerne fra dig. 

    Som din totalentreprenør kan vi foretage nedrivninger af huse, sommerhuse samt større byggerier. Dermed kan vi også hjælpe dig med at istandsætte hele huset eller bygge på ny. Befinder du dig i områderne som Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland eller Storkøbenhavn, så hører vi gerne fra dig.

    Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så ring allerede i dag. Vi tager en dialog om din opgave, og sammensætter et skræddersyet tilbud til dig. 

    Indvendig nedrivning af hus

    Vil du gerne have et helt nyt hus skræddersyet til kun dine behov? Bor du måske allerede i et område, som du er meget glad for, og ikke har lyst til at flytte fra? 

    Der kan være flere årsager til nedrive det invendige af huset. Om der skal skabes mere plads eller om det er grundet manglende vedligeholdelse, er vi også eksperter i at nedrive vægge.

    Vi udfører indvendig nedrivning i huse, sommerhuse samt lejligheder.
    Der findes mange regler inden for nedrivning, derfor anbefaler vi altid at du tager fat i os, til at udføre opgaven. Så er du sikker på at nedrivningen er inden for lovgivningen, og at det samtidig bliver gjort korrekt.

    Nedrivning af væg

    Vi tilbyder også nedrivning af vægge. Nogle gange er alt der skal til for følelsen af et nyt hjem, en ændring af hjemmet indeni. Det kan ønskes af flere årsager, f.eks. hvis der ønskes mere plads, eller en anderledes rumdeling.

    Nogle vægge er de bærende elementer i bygningens konstruktion, og det kan derfor være farligt selv at nedrive væggene. 

    Man skal altid sikre sig, at man har tilladelse til at nedrive væggen, at byggetilladelserne er i orden, og at lovgivningen overholdes på området. Dette er vigtigt i forhold til din egen sikkerhed. 

    Vi har styr på alle reglerne inden for nedrivning af vægge. Spar besværet, og få en af vores professionelle fagmænd til arbejdet.

    Nedrivning af væg pris

    Prisen for en nedrivning af væg kan variere alt efter hvad der skal nedrives og hvor meget. Det er nemlig stor forskel om det er en mindre nedrivning i et sommerhus eller et større hus eller bygning som skal nedbrydes. Her er en lille oversigt over hvad der spiller en essentiel rolle for din nedrivnings pris:

    I de største tilfælde, kan det godt svare sig at rive alt det invendige ned og bygge på nyt. Det kan være mede til at spare på energi og vedligeholdelsesudgifter, ved at få udskiftet det gamle til nyt. 

    For at komme frem til den helt rigtige pris, vil vi gerne besigtige opgaven først. Hos os er kunden altid i fokus, og det er vigtigt for os altid at have en tæt dialog. 

    Når at vi beser opgaven, tager vi en tæt dialog med dig som kunde, hvor at du får en fast pris på opgaven, som du kan tage forbehold til. kontakt os derfor i dag, og så tager vi en dialog sammen.

    Kontakt os her

    Har du brug for at vi kontakter dig, så er du velkommen til at kontakte os alle dage på ugen. Vi sammensætter en gratis og uforpligtende tilbud, som du kan have i hånden. Vi bestræber os på at sende et tilbud inden for 24 timer.

    Indhent tilbud

    Vi svarer inden for 24 timer.

    Trin 1 af 2

    Maks. filstørrelse: 256 MB.

    Hvornår giver en nedrivning mening?

    Der kan være mange årsager til at der ønskes nedrivning. Om bygningen er forfalden eller at du ønsker et byg-til-nyt projekt- eller noget helt tredje, er vi klar til at rådgive, vejlede, og tage hånd om dine behov og ønsker. Der findes mange årsager til at nedrivning kan blive aktuelt.

    Muligheder du kan overveje ved nedrivning af vægge:

    Må jeg selv stå for nedrivning?

    Ja, men du skal være opmærksom på at du skal have en nedrivningstilladelse, og du skal have styr på de mange regler der er inden for nedrivning. Du skal også være opmærksom på, at der i flere tilfælde i forbindelse med nedrivningen, skal anvende fagfolk når det kommer til korrekt arbejde elektricitet, vand, varme, mm. 

    I nogle tilfælde, især ved ældre huse, er der risiko for at du finder sundhedsskadelige materialer under nedrivningen. Du skal dog være opmærksom på, at der også er regler for dette, både når det kommer til bortskaffelse og maske. Giftstofferne der typisk findes er PCB , som er en miljøgift, der både kan skade dig og miljøet. 

    Det findes i mange byggematerialer i ældre boliger, og ses ofte i fugemassen i ældre boliger, typisk fra midt 1970’erne til slut 1980’erne. PCB kan være skadende for din sundhed. Ved en langvarig udsættelse, kan du risikere skader på huden, og i værre tilfælde, skader på resten af kroppen.

    Ved nedrivning af ældre boliger kan du også risikere at blive udsat for stoffet, asbest. Asbest har tidligere været meget anvendt i isolering og byggematerialer. I dag viser det sig, at asbeststøvet kan være årsag til visse kræftsygdomme, typisk kræft i lunger, strube og æggestokke. 

    Opdager du PCB eller asbest under nedrivning af din bolig, så undersøg nærmere for hvad du selv kan gøre, for at undgå at komme for meget i kontakt med giftstofferne, og udsætte dit helbred. 

    Derfor bør du altid kontakte en professionel, der har erfaring inden for nedrivning. Det sikrer dig mod at nedrivning bliver udført korrekt og effektivt, så du ikke skal stå med alt besværet.

    Hvad er reglerne for en nedrivning?

    Inden du foretager en nedrivning af dit hus eller bygning, er der forskellige regler som man skal overholde. 

    Som din samarbejdspartner hjælper vi dig selvfølgelig med det administrative arbejde, men det kan være en god idé at kende til de gældende regler.

    Er du i tvivl eller har du yderligere spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi står klar når du er klar.

    Kontakt os for rådgivning

    Vi sidder klar på telefonen alle ugens dage på 42 73 43 09.

    Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, kræver din opgave f.eks. nærmere opmåling af din belægning kommer vi uden yderligere omkostninger. 

    Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


     Indhent et tilbud