Mandskabsudlejning i Nordsjælland og Storkøbenhavn

Altid professionelt mandskab lige ved hånden, når du har brug for det.

Indhent tilbud

Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Professionel mandskabsudlejning

Mangler du et par ekstra hårdtarbejdende hænder til dit kommende byggeprojekt, bør du foretage din mandskabsudlejning hos MD Totalentreprise. Kvalitet og ekspertise er de to karakteristika der beskriver os, og vores mission i hvert enkelt stykke arbejde der foretages. 

Vi tilbyder mandskabsudlejning af danske arbejdsmænd der hver især har deres erfaring inde for specifikke fagområder, hvorfor vi kan dække bredt og imødekomme de fleste forespørgsler.

En af vores differentierede periferiydelser ligger i, at vi forstår os på kundens problematikker, og således skaber fuld fleksibilitet der giver dig som kunde mulighed for, at leje en håndværker eller elektriker uanset tid. Vi står til rådighed alle ugens 7 dage, møder op med alt relevant sikkerhedsudstyr, og har som minimum B kørekort.

Hos MD Totalentreprise går vi ikke på kompromis, og vi sætter en dyd i at levere en service i særklasse, hvortil vi kan indfri dine krav og forventninger. Mandskabsudlejning hos MD Totalentreprise forstår sig heraf på at være en stabil, pålidelighed og kvalitetsbevidst samarbejdspartner som du trygt kan regne med. Udfyld vores kontaktformular allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Mandskabsudlejning pris

Det skal kunne betale sig at foretage mandskabsudlejning, hvorfor MD Totalentreprise bestræber sig på at udføre arbejde til konkurrencedygtige priser. Hvert enkelt prisslag er skræddersyet efter arbejdsopgavens omfang og dine kriterier, og du vil derfor ikke opleve øvrige meromkostninger. 

Der betales udelukkende for de effektive timer, og den endelige mandskabsudlejning pris vil afspejle dette. Lyder dette som noget for dig, har du mulighed for at kontakte os alle hverdage hvor vi i fællesskab kan finde frem til det rette sammensatte tilbud.

Vi svarer inden for 24 timer!

Vi sidder klar på telefonen alle ugens dage på 42 73 43 09.

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, kræver din opgave f.eks. nærmere opmåling af din belægning, kommer vi uden yderligere omkostninger.


  19958938371659344791sst_MD Totalentreprise Billeder-14
  totalentreprise

  Kontakt os for mandskabsudlejning

  Vi er en servicevirksomhed der udfører arbejde til de aftalte datoer og betingelser. Dette giver os mulighed for at servicere alle vores kunder over hele Nord-, Vest- og Midtsjælland.

  MD Totalentreprise er åbensindet og omfavner alt fra større til mindre projekter, hvorfor vi med garanti også vil kunne hjælpe dig. Har du brug for yderligere sparing, eller indslag til nye og forbedrerede måder hjælper vi også gerne til med dette. 

  For os er kunden det vigtigste fokus hele vejen igennem, hvorfor at du ikke skal tøve med at stille spørgsmål. Vi står klar når du er klar, og kan kontaktes på tlf. 42 73 43 09.