Md totalentreprise

Mandskabsudlejning

Altid professionelt mandskab lige ved hånden, når du har brug for det.

Kontakt os allerede i dag og få professionelle håndværkere til din opgave.

Indhent tilbud

Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Maks. filstørrelse: 256 MB.

Md totalentreprise

Hvorfor skal du vælge os?

+ 0
Års erfaring

Tid & pris i faste rammer

+ 0
Leverede projekter

Alt håndværk et tag

Anmeldelser

Hvorfor skal du vælge os?

Michael som vi havde kontakt med fra MD var rigtig flink og professionel. Han gav hurtigt svar og var meget fleksibel i forhold til at påbegynde projektet indenfor en meget kort tidshorisont. Arbejdet er blevet flot og det har alt i alt været en rigtig god oplevelse, et firma jeg klart vil anbefale.

  Cecilie Frisenvang

  Fra Anmeld Håndværker

  Michael er meget tilgængelig og klar i sin kommunikation. Han har løbende opdateret om fremdrift og om evt. forsinkelser. Der er udvist stor fleksibilitet og løbende sørget for at holde den optimistiske tidsplan. De steder hvor tidsplanen er skredet, har det været håndværkere, som MD har hyret ind. Resultatet er flot og prisen har været meget konkurrencedygtig. Jeg vil bestemt anbefale MD.

   Esben Cordes

   Fra Anmeld Håndværker

   Vi havde en rigtig god kommunikation med Michael, som løbende holdt os orienteret og fandt på løsninger, hvis der blev stødt på udfordringer. De startede samt sluttede til det aftale tidspunkt og var meget pålidelige i forhold til aftaler. Vi er meget tilfredse med resultatet og med hele forløbet.

    Camilla Grandt

    Fra Anmeld Håndværker

    Professionel mandskabsudlejning

    Skal dit kommende byggeprojekt have ekstra hårdtarbejdende hænder? Så er MD Totalentreprise det rette valg for dig! Vi er specialister inden for mandskabsudlejning og vores dedikerede hold af danske arbejdsmænd er kendt for deres ekspertise og kvalitet. Vi er stolte af at levere enestående resultater i hvert eneste projekt, vi påtager os.

    Vores mandskabsudlejning giver dig adgang til erfarne håndværkere inden for specifikke fagområder, hvilket betyder, at vi kan imødekomme en bred vifte af behov og krav. Uanset hvornår du har brug for hjælp, er vi der for dig. 

    Vi tilbyder fuld fleksibilitet og står til rådighed alle ugens syv dage. Vores dedikerede team møder op med alt det nødvendige sikkerhedsudstyr og har minimum B-kørekort.

    Hos MD Totalentreprise går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores mission er at levere en service i særklasse, der lever op til dine forventninger og krav. 

    Vi forstår dine specifikke udfordringer og er derfor din pålidelige samarbejdspartner. Du kan stole på os til at levere stabile og kvalitetsbevidste løsninger.

    Tag det første skridt i dag ved at udfylde vores kontaktformular og få den hjælpende hånd, du har brug for til dit byggeprojekt. Vores hold er klar til at gøre en forskel.

    Fordele med mandskabsudlejning

    Mandskabsudlejning er en effektiv og omkostningseffektiv måde for virksomheder at opnå ekstra arbejdskraft til midlertidige eller kortsigtede projekter. Her er nogle af fordelene ved mandskabsudlejning:

    Mandskabsudlejning giver virksomheder mulighed for at tilføje ekstra arbejdskraft, når det er nødvendigt, uden at skulle ansætte permanent personale.

    Mandskabsudlejning giver virksomheder adgang til specialiseret arbejdskraft, som de måske ikke har i deres faste personale.

    Ved at leje arbejdskraft til midlertidige projekter kan virksomheder undgå at betale omkostningerne ved at ansætte permanent personale, såsom løn, feriepenge og andre fordele.

    Ved at benytte mandskabsudlejning kan man fokusere på sine kernekompetencer, mens arbejdet udføres af andre specialister.

    Mandskabsudlejning pris

    Prisen for mandskabsudlejning varierer afhængigt af flere faktorer, såsom antallet af medarbejdere, den påkrævede faglige ekspertise og varigheden af lejeperioden. Det skal kunne betale sig at foretage mandskabsudlejning, hvorfor MD Totalentreprise bestræber sig på at udføre arbejde til konkurrencedygtige priser.

    Prisen skræddersyes efter arbejdsopgavens omfang og dine kriterier, og du vil derfor ikke opleve øvrige meromkostninger. Der betales udelukkende for de effektive timer, og den endelige mandskabsudlejning pris vil afspejle dette.

    Lyder dette som noget for dig, har du mulighed for at kontakte os alle hverdage hvor vi i fællesskab kan finde frem til det rette sammensatte tilbud.

    Modtag svar indenfor 24 timer

    Vi sidder klar på telefonen alle ugens dage.

    Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, kræver din opgave f.eks. nærmere opmåling af din belægning, kommer vi uden yderligere omkostninger.


     Effektivt mandskab

     Hos MD Totalentreprise er tilfredse kunder altid vores første prioritet. Derfor har vi sikret, at vores medarbejdere udelukkende består af folk med de rette kompetencer og fagligheder inden for hver deres område. 

     Vi benytter os udelukkende af arbejdsmænd, som kan sætte sig grundigt ind i dine tanker og idéer således, at jeres resultat altid opnås til perfektion. Vores team består udelukkende af motiverede arbejdsmænd som altid er klar på en ny opgave. 

     Ligeledes er du altid sikret et kompetent og effektivt mandskab, som kan hjælpe dig med dit byggeprojekt. Uanset hvilket projekt du måtte stå med, er vi i  stand til at supplere med det rette mandskab for lige netop din opgave.

     Vi sørger for at vores mandskab kan levere kvalitetshåndværk, så de bliver dit foretrukne mandskab i fremtiden. Langsigtede samarbejdspartnere er altid vores mål. 

     Hvad er mandskabsudlejning?

     Mandskabsudlejning er en service, hvor en virksomhed kan leje arbejdskraft fra en anden virksomhed. Denne service kan bruges til midlertidige eller kortsigtede projekter, hvor det kan være mere omkostningseffektivt at leje arbejdskraft i stedet for at ansætte permanent personale. 

     Mandskabsudlejning kan omfatte alle former for arbejdskraft, lige fra ufaglærte arbejdere til specialiserede håndværkere i byggebranchen. 

     Det er en fleksibel og praktisk løsning for virksomheder, der har brug for ekstra arbejdskraft til at tackle særlige opgaver eller projekter.

     Hos MD Totalentreprise har vi en række kompetente håndværkere, der står til din rådighed når du har brug for det. 

     Kontakt os for mandskab

     Vi er din trofaste samarbejdspartner, der udfører arbejde til de aftalte datoer og betingelser. Dette giver os mulighed for at servicere alle vores kunder over hele Sjælland.

     MD Totalentreprise er åbensindet og omfavner alt fra større til mindre projekter, hvorfor vi med garanti også vil kunne hjælpe dig. 

     For os er kunden det vigtigste fokus hele vejen igennem, hvorfor du ikke skal tøve med at stille spørgsmål. Vi står klar når du er klar, og kan kontaktes på telefon eller ved at udfylde formularen.


      Indhent et tilbud