Md totalentreprise

TØMRER SLAGELSE

Som din tømrer i Slagelse, holder vi overblikket for dig. Kontakt os for et rådgivningsmøde i dag.

Indhent tilbud

Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Maks. filstørrelse: 256 MB.

Md totalentreprise

Gode grunde til at vælge os

Års erfaring
+ 0

Tid & pris i faste rammer

Leverede projekter
+ 0

Alt håndværk et tag

Tømrer Slagelse til alle typer renoveringer

Skal du have noget renoveret i Slagelse? Så er du kommet til det rette sted. Som din tømrer i Slagelse udfører vi professionelle renoveringer af boliger i alle størrelser. Uanset opgaven står vores tømrer i Slagelse klar til at rykke ud.

Vi kommer altid først ud for at vurdere omfanget af projektet. Hos os prioriteres service højt. Vi har altid en tæt dialog med vores kunder, for at være sikker på at alle parter er på samme side. Vi giver rådgivning og vejledning, så vi sammen finder den bedste løsning.

Med os som din tømrer i Slagelse kan du altid regne med et flot og holdbart resultat bestående i de bedste materialer.

Kontakt din lokale tømrer i Slagelse i dag for en skræddersyet løsning til netop dit byggeprojekt.

Hvad koster en tømrer i Slagelse?

Hos MD Totalentreprise forstår vi, at prisen på tømrerarbejde i Slagelse kan variere betydeligt afhængigt af dit byggeprojekts omfang og kompleksitet. Derfor tilbyder vi konkurrencedygtige priser, der afspejler den høje kvalitet af vores arbejde og tjenester. Vi sikrer, at hver eneste kunde får en skræddersyet løsning, der passer perfekt til deres unikke behov og forventninger. Vores omhyggelige besigtigelse af hvert projekt sikrer, at vi forstår alle detaljer, hvilket gør det muligt for os at tilbyde de mest præcise og retfærdige priser.

Hos MD Totalentreprise er vi stolte af at tilbyde omfattende tømrerløsninger, der dækker alle aspekter af arbejdet. Dette betyder, at du ikke vil opleve uforudsete udgifter, da vores tilbud er gennemsigtige og altomfattende.

Vælg MD Totalentreprise for de bedste tømrer priser i Slagelse, hvor kvalitet, gennemsigtighed og kundetilfredshed er i højsædet. Vi er her for at sikre, at dit byggeprojekt bliver en succes uden overraskelser i budgettet.

Anmeldelser

DET SIGER VORES KUNDER

Michael som vi havde kontakt med fra MD var rigtig flink og professionel. Han gav hurtigt svar og var meget fleksibel i forhold til at påbegynde projektet indenfor en meget kort tidshorisont. Arbejdet er blevet flot og det har alt i alt været en rigtig god oplevelse, et firma jeg klart vil anbefale.

    Cecilie Frisenvang

    Fra Anmeld Håndværker

    Michael er meget tilgængelig og klar i sin kommunikation. Han har løbende opdateret om fremdrift og om evt. forsinkelser. Der er udvist stor fleksibilitet og løbende sørget for at holde den optimistiske tidsplan. De steder hvor tidsplanen er skredet, har det været håndværkere, som MD har hyret ind. Resultatet er flot og prisen har været meget konkurrencedygtig. Jeg vil bestemt anbefale MD.

      Esben Cordes

      Fra Anmeld Håndværker

      Vi havde en rigtig god kommunikation med Michael, som løbende holdt os orienteret og fandt på løsninger, hvis der blev stødt på udfordringer. De startede samt sluttede til det aftale tidspunkt og var meget pålidelige i forhold til aftaler. Vi er meget tilfredse med resultatet og med hele forløbet.

        Camilla Grandt

        Fra Anmeld Håndværker

        Vi svarer inden for 24 timer

        Vi sidder klar på telefonen alle ugens dage.

        Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, kræver din opgave f.eks. nærmere opmåling af din belægning kommer vi uden yderligere omkostninger. 

        Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


          Indhent et tilbud