tømrer Hørsholm

Bor du i Hørsholm og søger tømrer med ekspertise i renovering? Så er du kommet til det rette sted. Vores tømrer i Hørsholm udfører professionel renovering af huse og lejligheder til både private og erhvervskunder. Om du drømmer om et nyt badeværelse, nye bordplader i køkkenet eller et helt tredje renovationsprojekt, klarer din lokale tømrer i Hørsholm det – uanset størrelsen af opgaven.
Indhent tilbud
Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Max. file size: 256 MB.

Professionel tømrer Hørsholm

Vores professionelle tømrer i Hørsholm har mange års erfaring og høj ekspertise inden for renovering. Om du skal have lavet køkken, badeværelse eller noget helt andet, står vores dygtige tømrer klar til at klare opgaven for dig. Ydelser vi b.la. tilbyder er nedrivning og opsætning af vægge, optimering og modernisering af hjem, komplet renovering. og meget mere! Skal du have renoveret noget i Hørsholm? Kontakt os for at høre mere om vores ydelser.

Vi prioriterer service højt. Vi har altid tæt kontakt med kunden, for at være sikker på, at der er enighed om byggeopgaven, og på den måde kan være sikker på, at du får det resultat du ønsker. Før vi kan give en pris, kommer vi altid ud for at vurdere projektets omfang. 

Vi giver rådgivning og vejledning til arbejdet, farverne, materialerne, mm., så at vi sammen finder den løsning der passer bedst til dig. Vi kommer også gerne ud med materialeprøver, så at du får en bedre idé om, hvad der passer bedst til dit hjem. Efter at vi er kommet til enighed giver vi et uforpligtende tilbud.

Hvert prisslag er skræddersyet ud fra opgavens omfang samt materiale priserne. Den angivne pris er med alt inkluderet. Hos os er der ingen uforudsete omkostninger – prisen er den der står.

Lad os hjælpe med at realisere dine boligdrømme. Kontakt os i dag, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig!

Tømrer til badeværelsesrenoveringer

Drømmer du om at få et nyt badeværelse? Eller måske en opfriskning ved badeværelsesfornyelse? Hos MD Totalentreprise kan vores tømrer i Hørsholm hjælpe med istandsættelse af dit originale badeværelse eller opførsel af nyt badeværelse.

Badeværelset anvendes mange gange dagligt, og derfor skal det også være et rum, der både er funktionelt, holdbart, og rart at komme ind i. Vi benytter os af materialer af høj kvalitet, som har en lang holdbarhed. Det sikrer at du får et flot og indbydende badeværelse, der holder mange år frem.

Tømrerfirma med ekspertise i køkkenrenoveringer

Køkkenet er et af de mest benyttede rum i din bolig. Derfor slides køkkenet også hurtigere op end andre rum i huset. Det er derfor vigtigt at køkkenet er holdbart og funktionel b.la. gennem ordentlige materialer af høj kvalitet og holdbarhed. Om du skal have lavet køkkenfornyelse eller et helt nyt køkken, står vores tømrer i Hørsholm klar! Vores tømrer i Hørsholm udfører professionel køkkenrenoveringer i alle omfang og størrelser. 

Vores tømrer kan b.la. hjælpe med:

Vi tilbyder et bredt udvalg af køkkenplader, køkkenlåger, bordplader mm. og kommer gerne med prøver af materialet, så at du kan se og mærke på det, og få en fornemmelse af hvordan det passer ind i dit hjem. Hvad end du ønsker for dit køkken-projekt, klarer vi opgaven. Kontakt os nu for det første skridt mod drømmekøkkenet!

Vi svarer inden for 24 timer!

Vi sidder klar på telefonen alle ugens dage på 42 73 43 09.

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, kræver din opgave f.eks. nærmere opmåling af din belægning kommer vi uden yderligere omkostninger. 

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


    Fuld tilfredshed fra tidligere kunder

    Hos MD Totalentreprise lever vi af at udføre et godt stykke kvalitetsarbejde og af vores kunders tilfredshed. Vi gør vores for at hele forløbet, løber perfekt, og at vi sikre din absolutte tilfredshed med dine ønsker omkring renovering af hus, badeværelse eller ombygning. 

    Anmeldelser

    Indhent et tilbud