Tømrer Holbæk

Professionel tømrer til byggeprojekter i Holbæk og omegn. Vi hjælper både privat- og erhvervskunder. Kontakt os for et rådgivningsmøde.

Indhent tilbud
Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Maks. filstørrelse: 256 MB.

Lokal tømrer Holbæk

Vi hos MD Totalentreprise kan hjælpe dig med alle dine byggeprojekter. Vi har mange års erfaring og tilbyder professionel rådgivning og komplette løsninger, der passer perfekt til dine byggeprojekter. 

Vi leverer høj kvalitet, faglig dygtighed og garanterede tilfredshed på hver opgave. Som din tømrer i Holbæk tager vi os af alt håndværk, så du kan bruge mere tid på det, du elsker at lave.

Vi kan udføre alle former for tømreropgaver

Vi har det nødvendige værktøj og erfaring til at udføre alle former for tømreropgaver. Vi er specialister i nybyggeri, renovering og vedligeholdelse af alle typer tømreropgaver.

Vi har et bredt udvalg af tjenester, der er designet til at imødekomme dine behov, såsom

Alt håndværk under et tag

Vi udfører alt fra mindre byggeopgaver til større byggeprojekter over hele Holbæk. Vi arbejder sammen med kunden for at skabe den bedste løsning til deres projekt. Vi tilbyder hurtig og pålidelig service med det mål at overholde budgetter og tidsplaner. 

Vi anvender kun de bedste produkter og materialer til alle vores projekter, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet til dit byggeprojekt. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og garanterer tilfredshed med hvert projekt.

Som din tømrer i Holbæk kan vi fungere som din totalentreprise, hvor vi tager os af hele projektet fra start til slut. Du skal derfor hverken kontakte murer, malere eller andre typer af håndværkere, da vi har alle de nødvendige samarbejdspartner til opgaven. Det giver dig mere frihed og overblik, da du kun skal kontakte os vedrørende dit byggeprojekt.

Hvis du har brug for professionel tømrer i Holbæk og omegn, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vores erfarne team stiller gerne op til at besvare alle dine spørgsmål og sikre, at du får det bedste resultat.

Fordele ved at vælge os

1. Vi tilbyder en bred vifte af tømreropgaver, fra mindre reparationer til helt nye byggerier.

2. Vi arbejder med kvalitetssikrede materialer, som giver et holdbart resultat.

3. Vi har en gruppe erfarne fagfolk, der har et højt niveau af færdigheder og dygtighed.

4. Du får kreative og innovative løsninger, der passer til dine ønsker og krav.

5. Kvalitetsarbejde inden for den aftalte tid og det aftalte budget.

6. Vi rådgiver vores kunder om de bedste løsninger og hjælper dem med at træffe de bedste beslutninger.

7. Håndværk til skarpe priser

tømrer

Lokalt tømrer i Holbæk med komplette løsninger

Vi er et af de førende tømrerfirmaer i Holbæk, der leverer professionelle renoveringsløsninger til private ejendomme. Vi tilbyder komplette renoveringsløsninger, som omfatter alt fra konstruktionsarbejde til afslutning af projekter. 

Hos MD Totalentreprise har udført utallige tømrer opgaver i Holbæk og omegn. Vi tilbyder høj kvalitet, faglig dygtighed og garanterede tilfredshed med hver opgave. Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dit projekt. Vi sørger for at overholde budgetter og tidsplaner, så du kan være sikker på et godt resultat.

Vi kan hjælpe dig med at skabe et miljø, der er behageligt for dig og din familie. Vi står altid klar til at levere den bedste kvalitet og service. Kontakt os i dag og modtag et skræddersyet tilbud.

Hvad koster en tømrer i Holbæk?

Prisen på dit byggeprojekt kan variere alt efter størrelse og omfang. Alt efter om du skal have revet en væg ned eller have lavet en komplet renovering af boligen, kan prisen være i 2 forskellige retninger. 

Der er mange muligheder, og derfor vil vi altid gerne bese opgaven først og høre om dine tanker, så vi sammen kan finde den rigtige løsning og pris til din opgave. Det sikrer at du ikke betaler for meget eller for lidt for dit byggeprojekt. 

Den angivende pris på tilbuddet, er med alt inkluderet for tømrerarbejdet. Som kunde undgår du derfor at skulle stå med uforudsete omkostninger ved betalingen. 

Der betales udelukkende for de effektive arbejdstimer, hvor den endelige pris på byggeprojektet vil afspejle dette.

tømrer
tømrer

Kontakt os for rådgivning

Med MD Totalentreprise som din samarbejdspartner, er der styr på byggeprojektet. Vi sørger for at tage dig i hånden fra start til slut, og sørger for løbende at være i dialog.

Som din totalentreprise står vi både for en indledende del af projektets planlægning, samt den videre udførelse. Uanset grunden, så står vi klar til at hjælpe med dig med dit byggeprojekt, så du kan få gavn af et nyt og forbedret hjem. Det sikrer dig imod at du ikke står alene i en situation, du ikke havde forudset.

Ønsker du at modtage et fordelagtigt tilbud fra din tømrer i Holbæk, så kontakt os i dag. Vi vender tilbage inden for 24 timer.

Vi svarer inden for 24 timer!

Vi sidder klar på telefonen alle ugens dage på 42 73 43 09.

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, kræver din opgave f.eks. nærmere opmåling af din belægning kommer vi uden yderligere omkostninger. 

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


    Fuld tilfredshed fra tidligere kunder

    Hos MD Totalentreprise lever vi af at udføre et godt stykke kvalitetsarbejde og af vores kunders tilfredshed. Vi gør vores for at hele forløbet, løber perfekt, og at vi sikre din absolutte tilfredshed med dine ønsker omkring renovering af hus, badeværelse eller ombygning. 

    Anmeldelser

    Indhent et tilbud