Md totalentreprise

TØMRER RINGSTED

Som din tømrer i Ringsted, holder vi overblikket for dig. Kontakt os for et rådgivningsmøde i dag.

Indhent tilbud

Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Maks. filstørrelse: 256 MB.

Md totalentreprise

Gode grunde til at vælge os

+ 0
Års erfaring

Tid & pris i faste rammer

+ 0
Leverede projekter

Alt håndværk et tag

Professionel tømrer i Ringsted

Vi tilbyder professionel tømmerarbejde i Ringsted og omegn. Vi har mange års erfaring med alt inden for tømrerarbejde, lige fra renovering af køkkener og badeværelser, til udskiftning af vinduer og døre. Vi har altid fokus på kvalitet og sikrer, at alle vores projekter er af højeste kvalitet.

Vi har et team af dygtige og erfarne fagfolk, der står klar til at hjælpe, uanset hvad slags tømrerarbejde du har brug for. Vi tilbyder også rådgivning til alle, der ønsker det, og kan hjælpe med at designe og skabe fantastiske løsninger, der passer til dine behov.

Ring til os allerede i dag og få rådgivning fra vores professionelle team. Vi er her for at hjælpe og glæder os til at høre fra dig.

Vi kan udføre alle former for tømreropgaver

Med de rette håndværkere og kompetencer, kan vi udføre enhver form for tømreropgave. Vi er eksperter i optimere, ombygge, nedrive, renovere mv. 

Som dit lokale tømrerfirma tilbyder vi mange former for tjenester såsom:

Tømrer i slagelse til konkurrencedygtige priser

Som din foretrukne tømrer i Ringsted, tilbyder vi ikke blot et team af erfarne og dygtige fagfolk, men også konkurrencedygtige priser for vores arbejde af højeste kvalitet. Vi lægger vægt på at levere topstandard i alle vores projekter, samtidig med at vi sikrer, at prisen forbliver inden for dit budget.

Vores rådgivningstjenester er designet til at hjælpe dig med at finde de mest omkostningseffektive og passende tømrerløsninger til dine behov. Kontakt os i dag for at drøfte dit projekt og modtage et tilbud, der afspejler både kvalitet og værdi. Vi ser frem til at tilbyde dig vores ekspertise til en pris, der matcher dine forventninger.

Anmeldelser

DET SIGER VORES KUNDER

Michael som vi havde kontakt med fra MD var rigtig flink og professionel. Han gav hurtigt svar og var meget fleksibel i forhold til at påbegynde projektet indenfor en meget kort tidshorisont. Arbejdet er blevet flot og det har alt i alt været en rigtig god oplevelse, et firma jeg klart vil anbefale.

  Cecilie Frisenvang

  Fra Anmeld Håndværker

  Michael er meget tilgængelig og klar i sin kommunikation. Han har løbende opdateret om fremdrift og om evt. forsinkelser. Der er udvist stor fleksibilitet og løbende sørget for at holde den optimistiske tidsplan. De steder hvor tidsplanen er skredet, har det været håndværkere, som MD har hyret ind. Resultatet er flot og prisen har været meget konkurrencedygtig. Jeg vil bestemt anbefale MD.

   Esben Cordes

   Fra Anmeld Håndværker

   Vi havde en rigtig god kommunikation med Michael, som løbende holdt os orienteret og fandt på løsninger, hvis der blev stødt på udfordringer. De startede samt sluttede til det aftale tidspunkt og var meget pålidelige i forhold til aftaler. Vi er meget tilfredse med resultatet og med hele forløbet.

    Camilla Grandt

    Fra Anmeld Håndværker

    Lokalt tømrerfirma med komplette løsninger

    Hvis du leder efter et lokalt tømrerfirma i Ringsted, så er du kommet til det rette sted. Vi er dit lokale tømrerfirma og tilbyder komplette løsninger til alle typer af tømrerarbejde. 

    Vi har ekspertise inden for både boliger og erhverv, og gør alt, hvad der står i vores magt, for at efterkomme kundernes krav og ønsker. 

    Samtidig sørger vi for, at vores materialer og tømrerarbejde altid er af højeste standard. Vi har altid tid til at yde den bedste kundeservice, så kontakt os allerede i dag for at få hjælp til dit tømrerarbejde.

    Få rådgivning til din byggeopgave

    Vi tilbyder professionel tømmerarbejde til konkurrencedygtige priser i Ringsted og omegn. Med flere års erfaring inden for feltet, kan vi hjælpe dig med at realisere dine byggedrømme fra top til tå. 

    Vi yder kompetent rådgivning til kunder, hvor vi også kan hjælpe med at designe og skabe fantastiske tømrerløsninger, der passer til dine behov. 

    Kontakt os allerede i dag og få professionel rådgivning om dit byggeprojekt.

    tømrer
    tømrer

    Vi svarer inden for 24 timer

    Vi sidder klar på telefonen alle ugens dage.

    Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud. Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


     Indhent et tilbud