tømrer slagelse

Bor du i Slagelse, og drømmer du om at få renoveret boligen? Om det er af praktiske årsager eller om det er drømme badeværelset, køkkenet – eller anden opgave inden for renovering, står vores tømrer i Slagelse klar, uanset størrelsen af opgaven.
Indhent tilbud
Vi svarer inden for 24 timer!

Trin 1 af 2

Max. file size: 256 MB.

Tømrer Slagelse til alle typer renoveringer

Skal du have noget renoveret i Slagelse? Så er du kommet til det rette sted. Vores tømrer i Slagelse udfører professionel renovering af huse og lejlighed til både privat og erhverv. Vi udfører renovation af både køkken, badeværelse, og meget mere! Uanset opgaven står vores tømrer i Slagelse klar til at rykke ud.

Vi kommer altid først ud for at vurdere omfanget af projektet. Hos os prioriteres service højt. Vi har altid en tæt dialog med vores kunder, for at være sikker på at alle parter er på samme side, og at du får dine boligdrømme. Vi giver rådgivning og vejledning, så vi sammen finder den bedste løsning.

Vi kommer gerne ud med prøver på materialer, så du får en bedre idé om hvad der passer til dit hjem. Efterfølgende kan vi give et overslag på en pris ud fra materialerne og opgavens omfang.

Med vores tømrer Slagelse kan du altid regne med et flot og holdbart resultat bestående i de bedste materialer.

Kontakt din lokale tømrer i Slagelse i dag for en skræddersyet løsning til netop dit byggeprojekt.

Renovering af badeværelse

Skal du have ordnet noget på dit badeværelse, eller trænger det til en opfriskning? Så kan vores tømrer i Slagelse hjælpe med din renovering. Hos MD Totalentreprise har vi mange års erfaring med renovering af alle størrelser og former for renovering af badeværelser.

Badeværelset bliver brugt flere gange om dagen, og er et af de mest benyttede rum i boligen. Derfor er det også vigtigt at dit badeværelse er funktionelt og holdbart. Da det er et af de mest benyttede rum, vælger mange at få en genopfriskning ved renovering af rummet. 

Dette gøres blandt andet for et flot resultat, men også for pladsbenyttelse og funktionalitet i badeværelset. Samtidig kan du tilpasse badeværelset til dine personlige præferencer. Ikke nok med det, er renovering af badeværelset også med til at øge din boligs værdi.

Vi tilbyder professionel renovering af badeværelser, der giver dig dit drømmeresultat.

badeværelse

Tømrer i Slagelse til køkkenrenovering

Trænger dit køkken i Slagelse til en opdatering? Så klarer vores tømrer også det. Vores tømrer i Slagelse tilbyder professionel køkkenrenovering af alle omfang og ønsker. Der kan være tale om mindre optimeringer eller en totalrenovering, uanset formålet, så har vores professionelle tømrer i Slagelse kompetencerne til at udføre opgaven.

Køkkenet er det mest benyttede rum, hvis ikke det vigtigste rum i boligen. Køkkenet slides nemt op, og derfor er det vigtigt at køkkenet er funktionel og holdbart, b.la. ved at blive lavet af ordentlige materialer af høj kvalitet. 

Hvad end du ønsker for dit drømmekøkken står vi klar til at rådgive og vejlede. Vi har et bredt udvalg af bordplader, køkkenplader, låger mm., og kommer gerne ud med prøver af materialerne, så at du kan få en bedre fornemmelse af hvad du ønsker, og hvordan resultatet bliver. 

Køkkenfornyelse eller nyt køkken, vi klarer opgaven! Kontakt os nu for at høre mere.

Fordele ved at vælge os

1. Vi tilbyder alt indenfor tømrerarbejde, fra mindre ombygninger til store hus renoveringer.

2. Vi arbejder med branchens bedste materialer, som giver et langvarigt resultat.

3. Vi har alle de nødvendige håndværker under et tag

4. Du modtager moderne og funktionelle løsninger, der passer til dine ønsker og krav.

5. Udført arbejde inden for den aftalte tid og pris.

6. Professionel rådgivning og vejledning fra start til slut.

7. Konkurrencedygtige priser alle kan være med på.

tømrer

Hvad koster en tømrer i Slagelse?

Prisen på en tømrer i slagelse kan variere alt efter byggeprojektes størrelse og omfang. Alt efter om du skal have foretaget den store renovering eller en mindre ombygning, kan prisen være i 2 forskellige retninger. 

Der er uendlige muligheder, derfor vil vi altid gerne besgitige opgaven først, så vi sammen kan finde en løsning der giver mening for dig. 

Vores tilbud er med alt inkluderet, derfor vil ikke imødekomme uforudsete omkostninger forbundet med opgaven, når du hyrer os. 

Der betales kun for de effektive arbejdstimer, hvor den endelige pris på byggeprojektet vil afspejle dette.

Vi svarer inden for 24 timer!

Vi sidder klar på telefonen alle ugens dage på 42 73 43 09.

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud, kræver din opgave f.eks. nærmere opmåling af din belægning kommer vi uden yderligere omkostninger. 

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


    Fuld tilfredshed fra tidligere kunder

    Hos MD Totalentreprise lever vi af at udføre et godt stykke kvalitetsarbejde og af vores kunders tilfredshed. Vi gør vores for at hele forløbet, løber perfekt, og at vi sikre din absolutte tilfredshed med dine ønsker omkring renovering af hus, badeværelse eller ombygning. 

    Anmeldelser

    Indhent et tilbud